Investigació

Un presumpte maltractador mor quan fugia de la policia a València

El mort intentava escapar a través del balcó d’una vivenda

Un presumpte maltractador mor quan fugia de la policia a València
1
Es llegeix en minuts

Un presumpte maltractador, Rubén L. C., de 35 anys, ha mort aquesta nit quan a l’intentar fugir de la policia a través del balcó d’una vivenda a la localitat d’Alaquàs (València), ha acabat precipitant-se al carrer.

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber Levante-EMV, del grup Prensa Ibérica, la Policia Nacional ha rebut una trucada alertant d’un possible cas de violència masclista que s’estava produint aquesta nit en un pis de la localitat de l’Horta.

Diversos agents s’han desplaçat fins al lloc on s’estava produint l’agressió i pel que sembla, el mort, al veure la policia personar-se al domicili, ha intentat escapar a través de la terrassa, però s’ha desequilibrat i s’ha precipitat al carrer.

El telèfon 016 atén les víctimes de violència de gènere les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. En aquest telèfon trobaràs l’ajuda d’especialistes en múltiples idiomes. Si tu o algú que coneixes és víctima de violència física, psicològica, sexual, econòmica o de qualsevol altra índole truca: el número no queda registrat a la factura telefònica.


En cas de necessitar ajuda urgent, al 112 els equips d’Emergències t’auxiliaran amb rapidesa.