Presumpte deute de 8.500 euros

Tres detinguts a Terrassa per extorsionar un empresari carni malagueny

La víctima havia comprat mercaderia a una companyia, però al rebre el gènere i comprovar un desquadrament en l’encàrrec, en va abonar només la part proporcional

Tres detinguts a Terrassa per extorsionar un empresari carni malagueny
1
Es llegeix en minuts
EFE

Tres homes d’edats entre 20 i 37 anys han sigut detinguts per la Policia a Terrassa (Barcelona) per presumptament extorsionar un empresari malagueny que es dedica a la venda de productes carnis que va pagar únicament la mercaderia rebuda d’un encàrrec major fet en una empresa de Sabadell.

Segons la investigació, la víctima havia comprat mercaderia a una companyia del sector a Sabadell (Barcelona), però al rebre el gènere i comprovar un desquadrament en l’encàrrec, en va abonar només la part proporcional, i després va rebre la visita de tres desconeguts que li van exigir –sota amenaces– el pagament d’un deute de 8.500 euros.

Amenaces

L’afectat va denunciar haver sigut amenaçat pels desconeguts, que s’havien presentat a les oficines de la seva empresa, situada en un polígon industrial de Màlaga capital, per exigir-li aquest pagament, segons ha informat la Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia.

L’afectat va encarregar productes carnis a l’empresa catalana en una quantitat que va resultar no quadrar amb la mercaderia rebuda al seu magatzem dies més tard i facturada, per la qual cosa en va abonar únicament la part proporcional.

Notícies relacionades

Els investigats van exigir a l’empresari el pagament en un termini màxim de tres dies, el van amenaçar si no complia el tracte d’anar a buscar els seus fills i van arribar a donar-li informació molt precisa de les rutines que seguien els seus familiars.

La víctima va denunciar els fets i la investigació va permetre localitzar el vehicle utilitzat pels sospitosos, un monovolum llogat a Barcelona, i identificar i arrestar els presumptes autors de les amenaces –residents a Terrassa– per la seva presumpta implicació en els fets.