Succés

Dona detinguda després de robar els regals de Nadal de la casa de Robert De Niro

Els oficials del districte 19 van veure la dona caminar per un carrer d’aquest veïnat novaiorquès a primera hora provant diferents portes fins que va entrar per la porta d’un edifici residencial

1
Es llegeix en minuts
EFE

Una dona va ser detinguda aquest dilluns a Nova York per robar presumptament els regals que eren sota l’arbre de Nadal de la casa de Robert De Niro, que es trobava a la seva residència de l’Upper East Side, el qual no es va arribar a creuar amb la lladre, segons la premsa local.

La dona de 30 anys ha sigut identificada com a Shanice Aviles i tenia 26 arrestos previs, principalment per robatoris. El seu llarg expedient va ser la raó per la qual la policia d’aquest barri de Manhattan ja estigués seguint Aviles quan va entrar a la casa del guanyador de dos Oscars.

Relat dels fets

Els oficials del districte 19 van veure la dona caminar per un carrer d’aquest veïnat novaiorquès a primera hora de dilluns provant diferents portes fins que va entrar per la porta d’un edifici residencial.

Notícies relacionades

L’arrest es va produir en plena matinada dins de la residència de l’actor i la sospitosa tenia, a més d’alguns regals de Nadal, un iPad, segons fonts de la policia a què han accedit diferents mitjans nord-americans.

Avilés ha sigut arrestada 16 vegades per càrrecs de robatori i furt menor; en total, set dels robatoris van passar al districte 19, on és la vivenda de De Niro, en un període de tres setmanes.