Accident a Turquia

Un gos dispara i mata el seu amo de forma accidental

L’arma de foc va provocar la mort del caçador turc Özgür Gevrekoğlu

  • Un caçador de 31 anys mor després de disparar-se de forma accidental a la cama

Un gos dispara i mata el seu amo de forma accidental
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un caçador ha mort a Turquia per culpa d’un tret de la seva escopeta. Segons ha publicat la premsa turca, el responsable del tret accidental ha sigut el seu gos. Segons el diari ‘Cumhuriyet’, l’home de 32 anys havia sortit a caçar amb quatre amics per les muntanyes d’Alaçam, a la província de Samsun, situada a la costa del mar Negre. I Özgür Gevrekoğlu va portar el seu gos al maleter del seu vehicle, tal com ja havia fet altres vegades.

Segons l’article del diari, en una de les ocasions, al dirigir-se als cotxes per canviar de zona de caça, un amic el va ajudar a ficar el gos al maleter del cotxe, moment en què l’animal va tocar amb una pota el gallet del fusell i, com a resultat, el rifle es va disparar.

Notícies relacionades

Gevrekoğlu va perdre la vida gairebé en l’acte i al mateix lloc de l’accident, com a conseqüència dels perdigons que van sortir disparats del rifle. El caçador, que havia sigut pare tot just 10 dies abans del tràgic incident, va rebre l’impacte al coll, un «succés gairebé impossible», segons el diari turc.

El cadàver va ser traslladat al dipòsit de cadàvers de l’Hospital Estatal d’Alaçam. Des d’aquí, el cos va ser enviat a Samsun per a l’autòpsia.