Accident de trànsit

A la presó el conductor que va causar un xoc frontal amb dos morts a Avinyonet de Puigventós i va fugir

El magistrat ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança i ha obert una causa per dos delictes d’homicidi per imprudència greu i un delicte d’abandonament del lloc i omissió del deure de socors

1
Es llegeix en minuts
EFE

El jutjat d’Instrucció 1 de Figueres ha ordenat l’ingrés a presó del ciutadà holandès de 41 anys que dilluns passat va provocar un xoc frontal amb un altre vehicle a Avinyonet de Puigventós (Girona), en què van morir dues persones, i va fugir.

El conductor va passar aquest dimecres a la tarda a disposició judicial i el magistrat va acordar presó provisional comunicada i sense fiança i va obrir causa per dos delictes d’homicidi per imprudència greu i un delicte d’abandonament del lloc i omissió del deure de socors, que seguirà la tramitació al jutjat d’instrucció 8 de Figueres.

L’accident

Els fets que han acabat amb aquest conductor a la presó van tenir lloc cap a les 21.30 hores de dilluns passat al quilòmetre 41,5 de la carretera N-260, a Avinyonet, quan dos cotxes van xocar frontalment.

Com conseqüència del sinistre, els dos ocupants d’un dels vehicles, dos veïns de Figueres, el conductor, F.J.A.B, de 54 anys, i l’acompanyant, E.B.R., de 63, van morir, mentre que el conductor de l’altre vehicle, que presumptament hauria envaït el carril contrari, va fugir.

Notícies relacionades

L’endemà al matí els Mossos van localitzar el conductor en una gasolinera de Vilafant, a prop de l’N-260, i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i per fugir del lloc de l’accident.

Aquest dimecres a la tarda, aquest conductor va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l’ingrés a la presó.

Temes:

Successos