Investigació en marxa

Detingut el company de pis del veí assassinat a Premià de Mar

  • El sospitós suposadament va apunyalar la víctima i va fugir, però aquest diumenge s’ha entregat a Mataró

Detingut el company de pis del veí assassinat a Premià de Mar

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat un individu per la mort violenta d’un altre home aquest dissabte de matinada a Premià de Mar. Es tracta del company de pis de la víctima, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO. La víctima té uns 35 anys i el presumpte agressor és una mica més jove. Tots dos són originaris d’Amèrica del Sud. Compartien un domicili situat al centre de la població del Maresme, al carrer Núria.

Els dos es van embrancar en una baralla divendres a la nit, que es va acabar amb l’apunyalament de la víctima. El presumpte homicida va deixar el cadàver del seu company de pis al domicili, amb els llums encesos i la porta oberta, i va fugir. Poc abans de les cinc de la matinada, dos veïns que tornaven d’una nit de festa, van veure la porta del domicili entreoberta i llum a l’interior i van entrar a veure què passava. Així van descobrir el cos sense vida del seu veí, amb signes de violència. I van donar la veu d’alarma trucant al 112.

Notícies relacionades

Els investigadors del grup d’homicidis de la regió policial metropolitana nord dels Mossos van començar una investigació que des del començament va tenir el company de pis del mort en el punt de mira. El sospitós, conscient que els policies tenien clar que havia sigut ell, ha optat per entregar-se voluntàriament a la comissaria de Mataró aquest diumenge.

Després de l’arrest del principal sospitós segueixen les investigacions per mirar de comprendre què va portar el presumpte autor material dels fets a atacar el seu company de pis amb un ganivet, matar-lo i fugir.