Crim al Maresme

Homicidi a Premià de Mar: Els Mossos troben el cadàver d’un home amb ferides d’arma blanca

Les ferides que presenta la víctima semblen compatibles amb un ganivet, tot i que ho haurà de corroborar l’examen forense

Homicidi a Premià de Mar: Els Mossos troben el cadàver d’un home amb ferides d’arma blanca
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen un homicidi a Premià de Mar. La policia catalana ha trobat la matinada d’aquest dissabte un home mort amb signes de violència en una vivenda de la localitat del Maresme. Segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO, les ferides que presenta la víctima semblen compatibles amb l’ús d’una arma blanca com un ganivet. Tot i que no resultarà possible comprovar-ho fins que l’examen forense ho certifiqui, han precisat.

Notícies relacionades

Els Mossos han rebut l’avís a les 04.48 hores en el qual s’informava que hi havia un home de mitjana edat sense vida i amb signes de violència en una vivenda del carrer Núria de Premià de Mar. Diverses dotacions es van dirigir al lloc dels fets i només han pogut corroborar la mort de l’home.

La comitiva judicial ha procedit a l’aixecament del cadàver cap a les nou del matí. Els agents del grup d’homicidis de la regió policial metropolitana nord ja han començat amb les indagacions per mirar de trobar el responsable, han indicat les fonts consultades.