Música

Detinguts vuit multireincidents per furts de mòbils al festival Brunch-In The Park a Barcelona

El conjunt policial va aconseguir recuperar 26 dispositius que havien sigut robats

Barcelona 01/07/2018 Festival electrónico Brunch in the park en Montjuïc FOTO JOSEP GARCIA

Barcelona 01/07/2018 Festival electrónico Brunch in the park en Montjuïc FOTO JOSEP GARCIA / JOSEP GARCIA (Delegaciones)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge vuit lladres multireincidents acusats de cometre furts en telèfons mòbils durant el festival Brunch-In the Park a Barcelona, celebrat a l’àrea de la Zona Universitària.

Segons han detallat a Efe fonts policials, el dispositiu es va portar a terme amb agents uniformats i de paisà dels Mossos d’Esquadra de la ciutat de Barcelona i també de la veïna l’Hospitalet de Llobregat.

Notícies relacionades

El dispositiu policial en aquest festival de música, dissenyat en el marc del pla Tremall, va permetre al cos policial recuperar un total de 26 dispositius que havien sigut sostrets.

A més dels vuit arrestats, la policia autonòmica també va detenir un home per un delicte contra la salut pública relacionat amb drogues, va denunciar una persona administrativament per estupefaents i va realitzar 12 identificacions rellevants de persones que sumaven 53 antecedents policials.