Detingut

Una baralla entre companys de pis a Eivissa desmantella un punt de venda de droga

La Policia Nacional intervé més de 340 grams d’èxtasi, prop de 3,5 grams de cocaïna rosa o tusi, així com diners en efectiu

Una baralla entre companys de pis a Eivissa desmantella un punt de venda de droga
1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional a Eivissa va detenir diumenge passat un home d’origen colombià, de 38 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Segons informa el cos armat en una nota, l’individu va ser arrestat a les 12.20 hores al portal de la seva vivenda, quan es disposava a sortir del seu interior.

 Pel que sembla, s’estava produint una baralla entre companys de pis.

 A la seva arribada, els agents van trucar a l’intèrfon de la vivenda i va contestar una dona en un estat de nerviosisme aparent pel to de veu, que va donar la veu d’alarma davant la fugida del seu company de pis, amb qui moments abans havia mantingut una discussió.

 Els agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana, van cridar l’alto a l’individu, que es disposava a fugir de la vivenda i van observar cert nerviosisme en ell. Mentre esbrinaven el motiu de la seva fugida van obtenir respostes confuses, segons la Policia Nacional.

 Davant l’estrany comportament, els agents van identificar i van escorcollar l’individu, i van trobar una bossa de plàstic de grans dimensions, que contenia nombroses pastilles de color rosa, pel que sembla substàncies estupefaents, a l’interior d’una capsa de cartró que portava l’individu, per aquest motiu els agents van procedir a la seva detenció, per un presumpte delicte contra la salut pública.

Registre de la vivenda

 Després de les indagacions oportunes realitzades pel grup UDYCO, es va sol·licitar al Jutjat de Guàrdia l’entrada i escorcoll, tant de la vivenda com del vehicle de l’home.

 Durant el registre realitzat al domicili del detingut, va cridar l’atenció dels agents els estris que van trobar a l’interior de l’habitació del detingut, els quals haurien sigut utilitzats per a la venda de droga, entre els quals una bàscula de precisió, una agenda i bosses d’autotancament.

 Tant en el registre realitzat al domicili, com a l’interior de vehicle, els agents hi van trobar substàncies estupefaents.

Notícies relacionades

La Policia Nacional va confiscar suposades substàncies estupefaents i diners en efectiu, on hi havia més de 340 grams d’èxtasi, prop de 3,5 grams de cocaïna rosa o tusi, i diners en efectiu.

 El detingut ha passat a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia.