Tràfic de drogues

A perdigonades, dues famílies de Saragossa en un intent de robatori de marihuana

Dues persones es troben ferides i la Guàrdia Civil ja investiga el succés

A perdigonades, dues famílies de Saragossa en un intent de robatori de marihuana
1
Es llegeix en minuts

L’intent de robatori d’unes plantes de marihuana seria al darrere d’una baralla entre dues famílies que resideixen al municipi de Maluenda (Saragossa). Dos joves van resultar ferits, tot i que no de gravetat, quan van ser sorpresos a l’interior d’una vivenda que no era la seva. Havien mirat d’emportar-se quatre plantes que eren al corral.

Notícies relacionades

Va ocórrer diumenge a la tarda. A l’interior d’una casa del municipi pertanyent a la comarca de Calatayud s’estava celebrant una festa, moment en què dos joves d’origen romanès i amb un ampli historial delictiu van pensar que passarien desapercebuts, però van ser vistos per una de les persones que eren a l’interior que va donar l’avís. En aquell moment, un dels propietaris va agafar una escopeta i va disparar dues perdigonades, i va ferir al braç un d’ells. Van mirar de sortir d’allà, però no va ser possible.

Va ser tal el sarau que van originar que aviat es va alarmar el poble i diversos veïns van trucar al 062, que va enviar diverses dotacions de la Guàrdia Civil que va identificar a tots els allà presents.