Succés

El jutge envia a la presó una dona detinguda per l’assalt al bingo de Tortosa

Un altre dels presumptes autors del succés en el qual va morir una dona va aconseguir fugir a França

El jutge envia a la presó una dona detinguda per l’assalt al bingo de Tortosa
1
Es llegeix en minuts
EFE

El jutjat de guàrdia de Tortosa (Tarragona) ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a una dona detinguda per l’assalt i tiroteig en un bingo de la localitat on una treballadora va ser assassinada d’un tret i un client va resultar ferit de gravetat.

La dona detinguda és una de les cinc persones arrestades pels Mossos d’Esquadra el 19 de setembre a la zona de la catedral de la localitat tarragonina, i esperava passar a disposició judicial.

Quant als altres quatre detinguts, tres van quedar en llibertat després de l’arrest i el quart, un menor d’edat, està en internament per decisió del jutjat de menors de Tarragona a petició de la Fiscalia de Menors.

Tant la causa del jutjat de menors com la del jutjat de Tortosa han sigut declarades secretes.

A més, un dels presumptes autors del succés en el qual va morir una dona va aconseguir fugir a França, i és per això que la Guàrdia Civil ha cursat una ordre europea de recerca i detenció contra l’individu.

El succés

Notícies relacionades

La policia autonòmica va rebre el 19 de setembre un avís a les 00:50 hores després de l’entrada de tres homes al local situat a la plaça Corona d’Aragó de Tortosa, on van ferir de gravetat una treballadora i un dels clients del local disparant-los amb armes curtes.

Després de l’atracament, les dues víctimes van ser traslladades en estat greu a un centre hospitalari de Tortosa, on la treballadora va perdre la vida poques hores després del succés.

Temes:

Tortosa