El fiscal acusa un taxista per humiliar i agredir unes lesbianes

  •  L’acusat va insultar les tres joves dient-los «porques» i «lesbianes de merda», i suposadament en va agredir dues

El fiscal acusa un taxista per humiliar i agredir unes lesbianes
3
Es llegeix en minuts

La Fiscalia de Barcelona demana un any i quatre mesos per a un taxista acusat d’insultar i agredir una parella de lesbianes i una amiga que les va socórrer el març del 2019 als voltants de la discoteca ROW de Viladecans, a les quals va dir «lesbianes de merda». En el judici que ha començat aquest dimecres a la secció 21 de l’Audiència de Barcelona, les tres víctimes han assegurat que l’home va mantenir una actitud intimidadora, les va insultar i les va agredir físicament, segons Efe.

El taxista està acusat per delicte contra els drets i llibertats públiques en concurs de normes amb delicte contra la integritat moral i tres delictes de lesions. A més de l’any i quatre mesos de presó, la Fiscalia demana multes que suposen una quantia total de 6.300 euros i indemnitzacions en concepte de responsabilitat civil que sumen un total d’1.607,59 euros.

El judici no ha pogut acabar aquest dimecres davant l’absència de dos testimonis, que l’acusació pública considera que són necessaris per corroborar la versió d’un altre testimoni presentat per la defensa del taxista, per la qual cosa la vista es reprendrà el 17 d’octubre. Les víctimes han declarat també en qualitat d’acusades per una denúncia creuada del taxista i s’han negat a contestar a l’advocat defensor de l’home.

Les tres víctimes han assegurat en el seu testimoni que el taxista va baixar del vehicle, que mantenia una actitud molt agressiva cap a elles, que les va colpejar i les va insultar dient-los «porques» i «lesbianes de merda», i en va tirar almenys dues a terra. Una de les víctimes ha assegurat que el presumpte autor les mirava «amb cara de fàstic, obscè» des del taxi, i els deia «això és el que us agrada, porques».

Davant aquesta situació, una de les víctimes va donar un cop a la carrosseria del taxi perquè aquest circulés, tot i que el conductor, segons ha declarat davant el tribunal, va frenar, va baixar del vehicle i va començar a agredir-les. «Em vaig sentir humiliada, no volia ni agafar un taxi», ha destacat una de les dones, que també ha assegurat que, com a conseqüència de l’agressió, «va caure d’esquena i de cul, i es va colpejar el maluc».

L’amiga que es va interposar entre la parella i el taxista ha dit que aquest li va donar «un cop de puny a la cara», que va caure a terra i va quedar «semiinconscient», i que al matí següent va veure que tenia un ull de vellut i les ulleres trencades, i a l’anar a l’hospital li van dir després de realitzar-li un TAC que patia un traumatisme cranioencefàlic.

La recriminació

Per la seva banda, el taxista ha assegurat que va anar a l’aparcament de la discoteca a recollir uns clients, i que el lloc on elles estaven era l’únic pel qual aquest podia circular, per la qual cosa, suposadament, aquest els va recriminar que ocupessin aquest espai. L’home ha explicat que quan va passar amb el cotxe una de les noies va clavar una puntada de peu al vehicle i que, quan va baixar a recriminar-los el cop a la carrosseria que suposadament li van donar, una d’elles li va clavar un «mastegot» a la cara i, posteriorment, se li van abalançar entre 3 i 4 noies, i 2 i 3 nois.

Notícies relacionades

Els de seguretat van venir a veure què havia passat, i van dir a l’home que se n’anés perquè «no hi ha res a fer», segons la declaració del taxista, que ha defensat que les noies estaven «alterades, begudes o drogades», i que les lesions són «tot fictici».

Preguntat pel fiscal sobre quin era el motiu pel qual havia trigat a denunciar-les, ha assegurat que va parlar amb el seu advocat i que aquest li va recomanar «que denunciés si li arribava una denúncia».