Investigació en marxa

Detinguda una cuidadora per matar una àvia de 85 anys a Reus

  • La sospitosa, gairebé cinquanta anys més jove que la víctima, suposadament ha intentat que el crim semblés un accident

Detinguda una cuidadora per matar una àvia de 85 anys a Reus

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat una dona de 38 anys per l’homicidi d’una àvia de 85 anys. Els fets han tingut lloc a la matinada d’aquest dimecres, a l’interior d’un domicili ubicat al carrer de Riudoms de Reus.

Cap a la una, agents de la policia catalana han sigut requerits perquè una dona d’edat avançada havia mort al tenir un accident domèstic. Segons les primeres informacions, la dona havia caigut. Els policies han comunicat els fets a un metge forense i a un jutjat de guàrdia.

Els esdeveniments han fet un gir imprevist quan s’ha constatat, al cap de poques hores, que el cos de l’àvia presentava signes de criminalitat perquè les ferides que havia patit podrien haver sigut provocades per una agressió. No es tractava, en conseqüència, d’una caiguda accidental. Aquest dimecres al matí, investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) han detingut la dona que residia al mateix domicili que la víctima.

Notícies relacionades

Segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO, es tracta de la seva cuidadora, una dona que és molt més jove que la víctima, la mateixa que aquesta matinada ha mirat d’amagar el crim simulant que l’àvia havia caigut. Els investigadors sospiten que podria haver-la matat a cops.

Les indagacions de la DIC se centren ara a mirar d’aclarir per què la cuidadora suposadament ha matat la dona que havia de cuidar.