Accident

Troben restes dels passatgers i del jet sinistrat al Bàltic després de partir de Jerez

  • Al Cessna 551 hi viatjaven l’empresari alemany Karl Peter Griesemann, de 72 anys i propietari de l’empresa Quick Air, juntament amb la seva dona, la seva filla i una quarta persona

Troben restes dels passatgers i del jet sinistrat al Bàltic després de partir de Jerez

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els equips de rescat de Letònia han trobat restes humanes i, presumiblement, del jet privat que es va estavellar diumenge al mar Bàltic, segons informa el diari alemany ‘Bild’.

D’acord amb aquest mitjà, la troballa, en relació amb el sinistre del Cessna que es va enlairar de l’aeroport espanyol de Jerez de la Frontera amb destí a Colònia, es va produir a última hora de dilluns, ja cap al tard, i s’investiga si les restes trobades corresponen a l’avioneta i els seus passatgers.

Al Cessna 551 hi viatjaven l’empresari alemany Karl Peter Griesemann, de 72 anys i propietari de l’empresa Quick Air, juntament amb la seva dona, la seva filla i una quarta persona.

L’avioneta es va estavellar després d’haver volat de manera erràtica uns 3.500 quilòmetres des de Jerez i amb destí a l’aeroport alemany de Colònia/Bonn.

Segons fonts espanyoles, l’empresari i la seva família tenien des dels anys 80 un xalet en una zona de la costa de Cadis, a prop de la localitat de Zahara de los Atunes.

L’avioneta amb el número de vol SENT-FGR va informar després del seu enlairament de problemes de pressió a la cabina i 50 minuts després es va perdre el contacte amb l’aparell.

Notícies relacionades

L’aparell va ser escortat per avions de combat a l’activar-se l’alarma a través de l’espai aeri francès, però no es va aconseguir recuperar el contacte amb l’avioneta.

Els guardacostes suecs van enviar al lloc de l’accident avions de rescat, barcos i un helicòpter, i mitjans marins i aeris de Suècia i Letònia participen en les tasques de recerca de les restes de l’avió