Ingressat i arrestat

Ferit greu un lladre que va saltar per la finestra d’una pensió de Barcelona després d’abusar d’una clienta

  • L’assaltant, que va atacar la víctima mentre dormia amb la seva parella, va ser traslladat d’urgència a l’Hospital del Mar

Ferit greu un lladre que va saltar per la finestra d’una pensió de Barcelona després d’abusar d’una clienta

EL PERIÓDICO

2
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha detingut un home de 25 anys per colar-se a l’habitació d’una parella que s’allotjava en una pensió del barri Gòtic i abusar sexualment de la dona mentre dormia, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO.

Els fets van passar durant la matinada de dilluns passat. El sospitós va entrar en una de les habitacions de la pensió La Calma, ubicada al carrer de la Lleona de Barcelona. En aquesta estança hi descansava una parella. El lladre va remenar entre els objectes personals dels inquilins i després es va acostar al llit on reposaven home i dona i, suposadament, va abusar sexualment d’ella. La dona es va despertar i va descobrir que l’havia despullat i havia començat a fer-li tocaments.

Al veure’s descobert, l’home va saltar per la finestra de l’habitació de la pensió al pati interior de la finca. Però la caiguda va ser més dura del que havia calculat. Segons fonts policials, es va fracturar el maluc i es va seccionar una artèria important.

Patrulles de la Guàrdia Urbana, que van rebre el primer avís cap a les set del matí, es van dirigir a la pensió, però no van poder arrestar el sospitós a causa de la gravetat de les ferides que havia patit al precipitar-se pel celobert. L’home va haver de ser atès d’urgència i després va ser traslladat a l’Hospital del Mar, on es manté ingressat. Quan rebi l’alta haurà d’afrontar una causa judicial per dos delictes: robatori amb força en domicili i per abusos sexuals. La dona que va patir els abusos sexuals va rebutjar l’atenció mèdica que se li va oferir.

A les butxaques del sospitós els agents van trobar més de 600 euros en efectiu que presumiblement hauria sostret a la parella. A l’identificar el ferit, a més, la Guàrdia Urbana va veure que el lladre era en realitat un altre client de la mateixa pensió, que s’allotjava en una altra habitació.

Notícies relacionades

Malgrat ser un client, la porta de la cambra que va assaltar estava tancada quan la dona es va despertar i el més probable és que l’intrús es colés a l’habitació a través de la finestra, que a causa de la calor, es trobava oberta durant la nit.

Contactat per aquest diari, el responsable de la pensió ha declinat fer cap declaració.