Amb Alzheimer

Noves pistes en la desaparició d’Isabel del Castillo: la busquen a prop de Toledo, on la situa una càmera

El rastre de la dona es va perdre a Madrid fa 19 dies | Des de primera hora d’avui dimarts s’està fent una batuda a prop de Casarrubios del Monte

Noves pistes en la desaparició d’Isabel del Castillo: la busquen a prop de Toledo, on la situa una càmera
1
Es llegeix en minuts
Tamara Morillo

Des de primera hora d’aquest dimarts un dispositiu busca Isabel del Castillo, la dona amb Alzheimer desapareguda a Madrid. Ho fan a prop de Casarrubios del Monte (Toledo), on una càmera de seguretat ha captat la dona poc temps després de perdre-li la pista el 19 d’agost passat.

«L’última imatge que en teníem era a les 20:32 hores d’aquest dia a la plaça del poble», explica la seva filla Yoanna a Caso Abierto, portal de successos i investigació de Prensa Ibérica. «Ara, la Guàrdia Civil ens ha dit que l’han vist en una càmera pròxima a casa dels meus pares, caminant cap a la rotonda de la sortida 32 de l’A-5 (Madrid) en direcció a la urbanització Calypo (Casarrubios del Monte)».

Notícies relacionades

«Ahir, familiars i veïns vam estar tota la tarda a la zona», explica la Yoanna. Des de primera hora d’aquest dimarts s’hi està fent una batuda amb un dispositiu expert. «A les 08:30 hores hem arrencat amb la Guàrdia Civil, la policia canina, el Seprona i personal especialitzat». A l’operatiu s’hi afegeix, també, Policia Local, Protecció Civil i voluntaris per mirar de reconstruir els passos que va poder fer la Isabel quan se’n va perdre el rastre.

Isabel del Castillo va sortir de casa (a Navalcarnero, Madrid) divendres, 19 d’agost, cap a les 20.00 hores. «Venia d’un viatge a Grècia amb la meva tia i el meu pare, on havien estat un mes i mig», explicava la seva filla a aquest mitjà. La dona, potser agitada pel trajecte, va aprofitar que el seu marit era al lavabo per sortir de casa. Va travessar la porta. No va dir res. No han tornat a veure-la.