Agressió sexual

Detenen un home per donar una pallissa i violar una jove en un carreró de Palma

La víctima va ser trobada per un empleat d’Emaya quan deambulava desorientada, amb lesions a la cara

Detenen un home per donar una pallissa i violar una jove en un carreró de Palma
3
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han arrestat a Palma un home colombià de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i lesions, després que presumptament clavés una pallissa i violés una dona en un carreró a la barriada de Son Anglada, a Palma

Els fets es van produir a la matinada del dia 28 d’agost, al barri de Son Anglada, quan un operari de neteja va localitzar una dona que deambulava pel carrer, commocionada i costant-li articular paraula, li faltava alguna peça de roba i amb la cara ensagnada, per la qual cosa va avisar la Policia Nacional.

Una patrulla de la Policia Nacional es va personar al lloc i va auxiliar la jove, i va sol·licitar la presència d’una ambulància, ja que presentava diversos flocs de cabell arrencats, un cop al cap i sagnava pel nas.

La víctima es trobava suposadament sota els efectes de l’alcohol i va indicar que havia estat intimant amb un jove a l’interior d’un local d’oci nocturn, després van sortir fora i es van dirigir a un carreró no recordant amb exactitud l’ocorregut, tan sols que van mantenir relacions sexuals i que en un moment donat el jove li va proposar un altre tipus de relació a la qual es va negar, i no recordava el que havia passat a partir d’aquell moment.

Els serveis sanitaris van atendre la dona, la qual va ser traslladada a un centre hospitalari com a víctima d’una agressió sexual i lesions, els agents van comprovar que al carreró hi havia diversos flocs de cabells, sang i uns pantalons pertanyents a la víctima.

L’UFAM de la Policia Nacional es va fer càrrec de les investigacions, portant a terme diverses inspeccions oculars al lloc dels fets i prenent diverses declaracions a diversos testimonis.

Els agents van comprovar que la dona havia estat de festa amb unes amigues, dirigint-se a un local de la zona. A l’interior va estar amb un noi que ja coneixia d’abans, intimant a l’interior i decidint tots dos sortir fora del local dirigint-se a un carreró on van mantenir relacions sexuals.

L’home li va proposar mantenir una pràctica sexual a la qual la dona es va negar, i no recordava res des d’aquell moment tan sols quan es va despertar amb la part de baix despullada, amb un fort cop al cap i al nas i desconeixent què havia passat.

Al principi les sospites de la suposada agressió sexual i les lesions conduïen al jove que havia sortit amb la víctima, tanmateix es va produir un tomb en la investigació que conduïa a l’autoria dels fets a un segon home.

Els agents van practicar nombroses diligències, preses de declaracions i van portar a terme diverses gestions i com a resultat de la investigació van poder comprovar que hi havia un segon jove, i van esbrinar que el primer home va sortir d’un altre carreró juntament amb la víctima sense que s’hagués produït cap agressió.

Posteriorment el segon jove se’n va anar juntament amb la víctima a un altre carreró, on es van mantenir per espai de més de deu minuts, on va sortir només l’home i va tornar després per marxar definitivament del lloc, i va deixar allà la dona, la qual va sortir del carreró amb les lesions i en les circumstàncies ja descrites.

Notícies relacionades

En vista dels fets, els agents van prioritzar en la identificació del jove, del qual no es tenia cap referència ni dada, per la qual cosa van practicar nombroses gestions, i van sol·licitar col·laboració ciutadana i d’altres unitats policials.

Finalment van aconseguir identificar el jove, persona sense antecedents i que no disposava de domicili conegut a Palma, fins que finalment van esbrinar que residia a Inca, lloc on es van desplaçar els policies de l’UFAM el 5 de setembre passat, van procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual i lesions.