Desordres públics

Detingut un home per colar-se al recinte dels elefants del Zoo de Barcelona

L’home va ser reduït i traslladat a un centre hospitalari per realitzar-li una avaluació psicològica

Detingut un home per colar-se al recinte dels elefants del Zoo de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un home que s’havia colat al recinte dels elefants del Zoo de Barcelona. Com reporten diversos mitjans locals, l’incident va tenir lloc a les 10 del matí, just després de l’obertura del zoològic. L’home, que va ser reduït per una patrulla a l’activar-se el pla d’autoprotecció, va ser trobat en perfecte estat ja que alguns treballadors del zoo s’havien encarregat de foragitar els animals.

Avaluació psicològica

Al trobar-se amb un individu que havia aconseguit accedir al recinte dels elefants, els treballadors del Zoo de Barcelona van activar el pla d’autoprotecció i van avisar les autoritats. Sobtadament, una patrulla dels Mossos d’Esquadra va acudir al lloc i es va encarregar de reduir l’home, que no va patir lesions de cap mena gràcies que els cuidadors van mantenir allunyades Bully, Yoyo i Susi, les tres elefantes del zoològic.

Notícies relacionades

Però l’home, que es va mostrar agitat durant la detenció, va ser traslladat immediatament a un centre hospitalari per realitzar-li una avaluació psicològica. Les instal·lacions es van reobrir gairebé una hora més tard, amb la situació ja sota control.

Per la seva banda, l’administració del parc ha anunciat que emprendrà accions legals contra l’home i la policia ja l’ha denunciat per desordre públics.