Per assetjament

Suspès un policia per perdonar-li una multa a una dona a canvi del seu número de telèfon

La víctima de l’assetjament no va presentar cap denúncia, però sí que va informar-ho a un comandament del cos municipal

Suspès un policia per perdonar-li una multa a una dona a canvi del seu número de telèfon

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona ha sigut suspès de sou i feina per presumptament haver assetjat una dona demanant-li el seu número de telèfon a canvi de perdonar-li una multa, segons fonts municipals.

L’agent de la Guàrdia Urbana està sancionat amb una suspensió d’ocupació i sou durant un any, quatre mesos i divuit dies, tot i que l’implicat ha demanat una suspensió cautelar d’aquesta sanció.

La víctima de l’assetjament no ha presentat cap denúncia, però sí que va informar a un comandament del cos municipal que un agent li va demanar el seu número mòbil a canvi de perdonar-li una multa de trànsit.

Estiu de l’any passat

Els fets, segons avança avui ‘Diari de Tarragona’ i han confirmat a Efe fonts municipals i policials, es remunten a l’estiu de l’any passat per una infracció de trànsit al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

Notícies relacionades

Un cop coneguts els fets, la Guàrdia Urbana va obrir un expedient disciplinari a l’agent implicat i, finalment, l’ha sancionat amb la suspensió d’ocupació i sou.

No obstant, l’agent està de baixa des de fa més d’un any i la sanció, de la qual ha demanat la suspensió cautelar, no començarà a aplicar-se fins que es reincorpori en el servei.

Temes:

Tarragona