A Nova York

Orbeez Challenge, el repte viral de TikTok que ja ha segat la vida d’un jove

Orbeez Challenge, el repte viral de TikTok que ja ha segat la vida d’un jove

TWITTER / NYPD

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Orbeez Challenge, un desafiament molt popular a TikTokque consisteix a disparar boles plenes de gel a estranys, ha segat una vida a Nova York: un oficial de policia va disparar a Raymond Chaluisant, de 18 anys, dijous passat, quan el noi viatjava al seu cotxe, informa el diari ‘The Daily News’.  Chaluisant va disparar a l’agent una bola de gel d’aigua, però l’oficial es va pensar que es tractava d’una arma de veritat i va disparar, amb la mort del noi com a resultat.

El policia, Dion Middleton, de 45 anys, va quedar acusat d’homicidi involuntari i va declarar posteriorment haver recorregut l’arma quan, després de sentir l’impacte, es va girar i va veure un noi fent un gest amb la mà des d’un vehicle que passava al seu costat.

Adolescents

L’Orbeez Challenge és un repte que, en general, el practiquen adolescents que fan servir una pistola de boles de gel o una d’aire comprimit. Disparen ‘orbeez’, que són gotes circulars de gel d’aigua als amics o a qualsevol persona que trobin pel carrer.

Notícies relacionades

Al tacte, aquests ‘orbeez’ són suaus, però a l’impactar a gran velocitat contra el cos humà poden causar lesions i, en casos més extrems, perforar la pell quan són disparats fent servir una arma. A TikTok hi ha infinitat de vídeos de ‘tirotejos’ entre adolescents fent servir aquesta controvertida tècnica.

Per aquest tipus de desafiament el mes de març passat a Carolina del Nord una estudiant gairebé perd un ull després que li llancessin una bola d’aigua amb aquestes armes.

Temes:

TikTok