Al Regne Unit

Els cines prohibeixen entrar en trajo a veure la nova pel·lícula de Minions per un repte viral de TikTok

Els adolescents que participaven en aquest ‘trend’ han sigut acusats de fer soroll i llançar coses durant les projeccions

Els cines prohibeixen entrar en trajo a veure la nova pel·lícula de Minions per un repte viral de TikTok
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses sales de cinealRegne Unit han començat a prohibir l’entrada de tots aquells joves que acudeixin a veure en trajoMinions: L’origen de Gru’, la preqüela de la reconeguda pel·lícula dirigida per Kyle Balda. Segons explica la BBC, aquesta decisió es deu al fet que molts espectadors s’han queixat del comportament dels adolescents que participaven en aquest repte viral de TikTok, batejat com a ‘#Gentleminions’, durant laprojecciódel film.

El personal d’algunes sales denuncia que els participants d’aquest ‘trend’ feien soroll i llançaven objectes durant la projecció, fet que afectava l’experiència per als nens més petits, fins al punt d'haver de fer reemborsaments.

‘#Gentleminions’, un altre repte sorgit de TikTok

El nou repte viral ‘#Gentleminions’ neix d’un grup de joves que van assistir vestits amb trajoa veure la nova pel·lícula dels Minions. El vídeo, que acumula més de 35 milions de visualitzacions, també mostra com aplaudeixen durant la projecció, així com també imiten algunes postures del dolent de la història, el Gru. «L’espera de cinc anys ha acabat», titula Bill Hirst, usuari que va pujar el clip a la xarxa social.

@bill.hirst #fyp #minions #banana ♬ original sound – billh

Malgrat la prohibició de moltes sales de cine britàniques instaurada recentment, la primera reacció de l’estudi Universal Pictures va ser donar suport a aquest ‘trend’: «A tots aquells que veniu a veure Minions en trajo: us veiem i us estimem», van publicar al seu compte de Twitter. Des del compte oficial de la pel·lícula tampoc no s’ha parat de recolzar tots els usuaris que compartien les imatges dels respectius reptes.

Indignació i reemborsaments

Tot i que ‘#Gentleminions’ estava sent un èxit i fins i tot un incentiu perquè la gent anés a veure la pel·lícula produïda per Illumination, molts cines del Regne Unit s’han vist obligats a restringir l’accés a les seves sales en funció de la vestimenta dels clients. Els motius d'aquesta decisió són l’enrenou, el llançament d’objectes i, en general, el mal comportament exercit pels participants del repte durant la projecció.

Notícies relacionades

Per això, i per assegurar l’experiència dels més petits, sales com ara la de Guirney, Wadebridge i Odeon han vetat l’entrada als «nens no acompanyats vestits amb trajo» que assisteixin a veure la nova pel·lícula de Minions, que explica la història del Gru quan tenia 11 anys i lluitava per entrar en el negoci dels superdolents.

Així mateix, moltes sales han denunciat les conseqüències d’aquest ‘trend’, ja que asseguren que ha tingut un impacte financer «massiu» per la quantitat de reemborsamentsque s’han hagut de fer als espectadors que van ser interromputs durant la visualització del film pels adolescents amb trajo.

Temes:

Tendències Cine