Investigació per homicidi

Mor la dona apunyalada pel gendre a Badia del Vallès

  • La víctima va ser traslladada amb vida al Parc Taulí de Sabadell però no ha superat la gravetat de les lesions patides dimecres passat

Mor la dona apunyalada pel gendre a Badia del Vallès
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’àvia apunyalada pel seu gendre a Badia del Vallès dimecres passat ha mort aquest dissabte, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. La víctima, després de dos dies en estat crític, ha acabat morint a l’hospital del Parc Taulí de Sabadell a causa de la gravetat de les ferides rebudes.

Els fets van passar dimecres a primera hora de la tarda, al domicili de la família. El gendre, un home que ronda els 70 anys, va acabar atacant l’àvia, la seva sogra, amb un ganivet durant una discussió domèstica. La va ferir de molta gravetat, al coll.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra van poder arrestar el gendre minuts després del crim. L’àvia va ser traslladada d’urgència a l’hospital. La dona, però, no s’ha pogut refer de les ferides.

Els investigadors de la policia catalana es van fer càrrec d’una investigació que va començar com un delicte d’homicidi en grau de temptativa però que ara s’ha convertit en un cas d’homicidi amb la confirmació de la defunció de la víctima, i aquest diumenge els metges forenses li faran l’autòpsia al cadàver.