A Navès

Detingut un piròman per originar cinc focs a la zona afectada pels incendis del Solsonès

Els Bombers han alertat d’un petit foc que semblava provocat al costat de la carretera C-26 i després n’han detectat quatre més

  • Últimes notícies de l’incendi a Artesa de Segre i altres focs actius a Catalunya, en directe

Detingut un piròman per originar cinc focs a la zona afectada pels incendis del Solsonès

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte a la matinada un home de 25 anys com a presumpte autor d’haver provocat cinc conats d’incendis forestals a la localitat de Navès (Solsonès). Fonts policials han informat a Efe que l’arrestat, en principi, no té relació amb el gran foc que ja arrasa 2.000 hectàrees a Artesa de Segre (Noguera). Però no han precisat si està relacionat amb els focs que han afectat la comarca del Solsonès, els de Lladurs i Castellar de la Ribera, ja estabilitzats.

Notícies relacionades

Aquest succés ha començat a les 5.25 de la matinada, quan els Bombers han alertat d’un petit foc que semblava provocat al costat de la carretera C-26, que uneix les localitats de les comarques de Berguedà i del Solsonès. A partir d’aquest avís, els efectius dels Bombers i dels Agents Rurals han detectat a la zona quatre punts més d’inici de foc a la muntanya. Llavors, junt amb la policia catalana, han posat en marxa un operatiu de recerca del possible piròman.

Finalment, a les 6.40 del matí han pogut detenir el presumpte autor dels focs, que està detingut a la comissaria dels Mossos a l’espera de passar a disposició judicial per aquest cas, investigat pels Agents Rurals.