Intervingut d’urgència

Un grup de lladres ‘rellotgers’ fereix de gravetat un home de Barcelona

  • La víctima ha hagut de ser intervinguda a l’Hospital Universitari de Bellvitge, al qual va ser traslladat des del CUAP del carrer de Manso

Un grup de lladres ‘rellotgers’ fereix de gravetat un home de Barcelona

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assalt violent que va patir un home aquest diumenge al matí a Barcelona. Es tracta d’un nou episodi protagonitzat per una banda de lladres violents a la recerca de rellotges. La víctima acabava de sortir del domicili de la seva parella, ubicat al districte de les Corts, quan va ser atacat per un grup de joves que se li van tirar a sobre per prendre-li el rellotge i algunes de les pertinences.

Notícies relacionades

L’home, ferit de gravetat, va aconseguir tornar a la casa de la parella. En primer lloc, va ser atès al CUAP del carrer de Manso i després va ser traslladat a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on va haver de ser intervingut per una fractura de mandíbula.

Els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han constatat un repunt dels incidents violents protagonitzats per aquest tipus de delinqüents que busquen rellotges de gamma alta als canells dels turistes. Tanmateix, en aquest cas no consta que el rellotge que lluïa aquesta víctima fos tan car com els que persegueixen els anomenats ‘rellotgers’ ni tampoc estava en una de les zones més turístiques de la ciutat.