Dos mesos de fugida

Detingut el pres de Lledoners que es va escapar amb un extintor a Terrassa

  • L’home, que va comptar amb dos còmplices que el van ajudar a fugir ruixant amb extintors els agents dels Mossos que el conduïen a una clínica, era a Montcada i Reixac

Detingut el pres de Lledoners que es va escapar amb un extintor a Terrassa

ACN / MARC ROVIRA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra han arrestat aquest dimecres a la tarda a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) el pres de la presó de Lledoners que es va escapar aprofitant una visita al dentista programada a Terrassa, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. Ha estat una mica més de dos mesos en llibertat. Es va escapar dels agents de la policia catalana cap a les 10.30 hores del 5 d’abril d’aquest any.

Aquest dia el reu va comptar amb la col·laboració de dos còmplices, que van assaltar els agents que el conduïen des del vehicle fins a la clínica dental. Els còmplices van ruixar amb extintors els policies per generar una confusió que va permetre que els tres sortissin corrents. Els tres homes van pujar dins un cotxe i van fugir.

El pres arrestat dos mesos i tres dies després tornarà en les pròximes hores al centre penitenciari d’on es va escapar. Té 22 anys i estava internat a Lledoners per complir una condemna d’11 mesos a què va ser sentenciat per un delicte de robatori en un concessionari de motos.

Notícies relacionades

Tant ell com alguns dels presumptes còmplices que el van ajudar a burlar els Mossos havien penjat en les xarxes socials missatges de mofa a la policia catalana per la fugida portada a terme.

Sobre aquest pres, a més de la condemna per robar al concessionari de motos, pesen altres causes obertes per delictes més greus, inclosos un robatori comès en un domicili habitat. Ara haurà d’afrontar també un altre judici per trencar la seva condemna a Lledoners i donar-se a la fuga dels Mossos.