Allunatge de matinada a El Corte Inglés de la Diagonal de Barcelona

També s’ha produït un robatori a la botiga de Valentino de passeig de Gràcia

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos investiguen dos robatoris amb força comesos aquesta passada matinada a dos importants establiments comercials de Barcelona, segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO. Un dels cops ha sigut perpetrat a El Corte Inglés de la Diagonal, i un altre, a la botiga que la marca Valentino té al passeig de Gràcia.

En el primer, una banda ha encastat un vehicle contra l’aparador del centre comercial. En l’altre, els lladres han forçat l’entrada i han robat material de gran valor. 

Aquest matí els operaris seguien amb els treballs de reparació. Havien col·locat fustes provisionalment i miraven de redreçar els desperfectes causats per l’impacte. 

Notícies relacionades

Fonts policials confirmen que s’han produït els dos delictes i remarquen que investiguen si estan connectats perquè han sigut perpetrats pel mateix grup. 

Altres fonts consultades per aquest diari assenyalen que darrere dels dos cops hi ha una banda que internament els policies coneixen com la banda del Land Rover. Aquest hauria sigut també el cotxe que aquesta nit han encastat contra El Corte Inglés.