Cas resolt

Detingut el sensesostre que va matar un altre sensesostre a l’Hospitalet

  • Una patrulla dels Mossos va localitzar el sospitós a prop de La Farga 36 hores després de l’homicidi

Detingut el sensesostre que va matar un altre sensesostre a l’Hospitalet
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra van arrestar l’home de 25 anys i de nacionalitat marroquina sospitós d’haver matat d’una ganivetada un sensesostre al carrer de Leonardo da Vinci de l’Hospitalet de Llobregat diumenge passat a la nit. El detingut va ser localitzat per una patrulla que circulava a prop de La Farga. Els uniformats van veure el presumpte autor de l’assassinat des del cotxe i el van reconèixer.

L’investigat també és un home sensesostre, un detall que ha impedit als investigadors, que sabien des del principi a qui buscaven, disposar d’un domicili al qual acudir a buscar-lo. No obstant, ahir al matí, 36 hores després de l’homicidi, els Mossos van poder resoldre el crim.

Notícies relacionades

La víctima va morir diumenge a la nit en una baralla entre tots dos, dues persones sense llar que es guanyaven la vida recollint ferralla i que es van embrancar en una discussió durant la qual un dels dos, l’ara arrestat, presumptament va assestar una punyalada mortal a l’altre al pit. Després va fugir, però el van veure diversos testimonis, que van facilitar una descripció als agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud, que es van fer càrrec de les indagacions.

La víctima va morir poc després de la ganivetada. Malgrat l’auxili que va rebre per part d’ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).