Còmplice

Fuga d’un pres a Terrassa: els Mossos detenen un segon còmplice

El sospitós de col·laborar en la fugida es va presentar voluntàriament en una comissaria dels Mossos

Els agents continuen buscant el reclús, que es va escapar durant una visita al dentista

Fuga d’un pres a Terrassa: els Mossos detenen un segon còmplice

DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra van detenir, dilluns al matí, un noi per la seva presumpta vinculació a la fugida d’un intern de la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), durant una visita mèdica a Terrassa (Vallès Occidental, Barcelona) el 5 d’abril. És la segona detenció feta per la fuga.

Fonts policials han explicat que aquest noi, de 19 anys, «s’ha presentat voluntàriament a la comissaria de Manresa [Barcelona]», i ha quedat detingut a l’espera de passar a disposició judicial.

Els agents continuen treballant per trobar el presumpte fugitiu, que va tenir l’ajuda de còmplices que van assaltar els agents que portaven el pres des d’una clínica dental i van buidar extintors per generar una confusió que els va permetre emportar-se el detingut.

L’altre arrest

Notícies relacionades

El 20 d’abril la policia catalana ja va detenir un home de 26 anys a Pont de Vilomara (Bages, Barcelona) presumptament relacionat amb la fugida de l’intern. Els agents van detenir llavors, cap a les 20.30 hores, dos ocupants que anaven amb moto. Al veure els agents, «el conductor va oposar resistència i els va colpejar».

A l’identificar els ocupants, van observar que la moto era robada i que «el conductor conduïa sense carnet», i els ocupants de la moto van quedar detinguts per presumpta resistència i atemptat als agents de l’autoritat i per circular amb un vehicle sostret. El conductor va ser detingut per conduir sense carnet i perquè hi havia una ordre de detenció en contra seu per la seva presumpta vinculació amb la fugida del pres.