VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home mata la seva dona i la seva filla mentre dormien i després es penja a Lloret de Mar

  • Els Mossos investiguen si un ganivet i una destral localitzats al lloc dels fets podrien ser les armes del crim.

2
Es llegeix en minuts

Una dona de 53 anys i la seva filla de 16 han sigut assassinades en una vivenda de la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar (Selva), on també ha sigut trobat el cadàver del pare de la família, que, segons les primeres investigacions, s’ha suïcidat després de cometre el doble crim. Segons fonts pròximes a la investigació, el matrimoni tenia un segon fill, que és qui ha estat mirant de localitzar els pares i la germana al llarg d’aquest dimarts i, al no aconseguir-ho, ha avisat la policia.

Després de rebre la denúncia del germà, que viu a França, agents dels Mossos d’Esquadra i la policia local van anar, poc abans de les quatre de la tarda, a la vivenda, un xalet luxós, on van trobar els cossos de les dues dones amb ferides provocades per arma blanca. Els policies investiguen si un ganivet i una destral localitzats al lloc dels fets podrien ser les armes del crim. Les dues dones haurien sigut assassinades brutalment mentre dormien, atacades presumptament per l’home.

El sospitós, després de cometre el crim, s’hauria penjat d’una barana alta a l’exterior de la vivenda. Així l’han trobat els policies.

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Blanes s’ha fet càrrec d’un cas que porten els agents de l’Àrea d’Investigació Central (AIC) de la regió de Girona dels Mossos d’Esquadra sota la supervisió del fiscal Enrique Barata.

Notícies relacionades

Demà dimecres està prevista l’arribada del fill de la família. La seva declaració permetrà posar més llum sobre les motivacions que haurien impulsat el pare, un home de 55 anys sense antecedents per violència domèstica a Espanya, a cometre el delicte. L’autòpsia que es farà al cos de les tres víctimes també ajudarà a descartar del tot la implicació en el crim d’algú aliè a la família, una possibilitat que de moment no sustenta cap indici. La hipòtesi més plausible és que es tracta d’un crim masclista.

D’origen rus

La família era d’origen rus. Es tracta d’un matrimoni que estava empadronat a Lloret de Mar, una localitat on la colònia d’aquest país és nombrosa. Els veïns van afirmar ahir que la família passava períodes de temps a la casa, que mai havien sentit baralles –tampoc en les últimes hores– i que no tenien gaire relació amb la gent de la zona. Els fills de la parella estaven escolaritzats a França. Es creu que eren a la residència de Lloret de Mar aprofitant la festivitat de Setmana Santa.