VIOLÈNCIA MASCLISTA

A la presó per proposar a un home matar un familiar de la seva exparella

L’home, de 27 anys, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d’homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions en l’àmbit de la llar

A la presó per proposar a un home matar un familiar de la seva exparella
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home ha ingressat a la presó després que li proposés a un altre que matés un familiar de la seva exparella i causés greus lesions a la filla d’aquesta a Sabadell (Vallès Occidental), segons han informat els Mossos d’Esquadra.

L’home, de 27 anys, va ser detingut el 6 d’abril a la cocapital vallesana com a presumpte autor dels delictes d’homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions en l’àmbit de la llar.

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell van tenir coneixement d’aquests fets a principis d’abril, després que un home denunciés que un conegut li havia ofert diners perquè ell o una altra persona agredís greument la filla de la seva exdona –que va ser la seva fillastra– i li robés el mòbil.

Va posar droga en una beguda de la seva fillastra

Malgrat negar-s’hi, poc després el detingut va tornar a contactar-hi per proposar-li que, en comptes d’agredir la seva fillastra, matés un familiar de la dona.

En aquesta nova proposta, l’arrestat va canviar d’objectiu ja que ja havia aconseguit agredir la jove, a qui va posar droga en una beguda, per la qual cosa va haver de ser hospitalitzada.

Notícies relacionades

Després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, el jutge en va decretar l’ingrés a la presó.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA