Successos

Dos ferits al ser tirotejats des d’una moto a la Barceloneta

Els fets han passat aquesta tarda als voltants del passeig Joan de Borbó de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha resultat ferit al ser tirotejat a una cama i al gluti per dues persones que anaven amb moto al barri de la Barceloneta de la capital catalana, en un incident en el qual un menor ha rebut un impacte al turmell d’una bala que prèviament havia rebotat.

Segons han informat a Efe fonts policials, els fets han passat aquesta tarda als voltants del passeig Joan de Borbó de Barcelona, al barri de la Barceloneta, quan dues persones que anaven amb moto han efectuat diversos trets contra un home que es trobava a la via pública.

L’home ha hagut de ser evacuat a un centre hospitalari a causa de l’impacte de les bales, que l’han lesionat a la cama i al gluti, segons les fonts.

A més, una bala disparada per les dues persones que anaven amb moto ha rebotat i ha lesionat al turmell un menor que era a la zona.

Els Mossos d’Esquadra han reforçat la presència policial a la zona i estan mirant de localitzar la moto amb la qual han fugit els dos agressors.

Notícies relacionades

L’àrea d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra a Barcelona ha obert una investigació per mirar d’identificar i localitzar els agressors i per determinar el motiu d’aquest tiroteig.

Els agents també estan buscant testimonis perquè els ajudin a aclarir l’ocorregut, segons les fonts.

Temes:

Tirotejos