Cap de setmana tràgic

Mor el conductor d’un turisme després de xocar amb un camió a Tarragona

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM.

Archivo - Arxiu - Ambulància del SEM. / SEM (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dissabte el conductor d’un turisme, de 46 anys, ha mort després que un camió xoqués contra el seu vehicle a la carretera AP-7 a Tarragona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) en un comunicat aquest dilluns. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís cap a les 19.55 hores, quan, per causes que encara s’estan investigant, un camió va impactar contra un turisme estacionat al voral de la via.

A causa del xoc, el conductor del turisme va resultar ferit crític i va ser traslladat fins a l’Hospital Joan XXIII, on va morir hores després.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

Amb aquesta víctima, són 21 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest any.

Aquest cap de setmana hi ha hagut cinc morts a les carreteres catalanes. La d’una jove de 28 anys, que va morir al xocar el turisme que conduïa amb una furgoneta al terme municipal d’Olost (Barcelona) i una altra jove a Vidreres (Girona) per culpa d’un conductor drogat.