Incidents

Tres detinguts i cinc Mossos ferits a Salt quan actuaven per evitar una ocupació

Ahir dissabte, a mitja tarda, un grup de joves van intentar entrar i ocupar un domicili del carrer Doctor Ferran de la població gironina

Tres detinguts i cinc Mossos ferits a Salt quan actuaven per evitar una ocupació
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres detinguts i cinc Mossos ferits és el balanç dels incidents que es van produir ahir al carrer Doctor Ferran, al centre de Salt. Cap a dos quarts de set de la tarda, una ocupació d’un pis va activar l’alarma i la policia hi va acudir ràpidament. A l’arribada es van trobar dues persones, un home i una dona, que intentaven ocupar la vivenda. L’home tenia una ordre de detenció pendent i va ser qui es va posar més violent, oferint una resistència més activa a l’actuació dels Mossos.

Notícies relacionades

Fruit d’aquesta situació, una hora més tard, es van desplaçar a la zona els efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), agents de l’empresa de seguretat d’alarmes i també la policia local de Salt amb l’objectiu de recolzar l’operació. Alguns testimonis van explicar que es van produir alguns forcejaments i van aparèixer més persones a l’escala en defensa dels dos ocupes, uns dels quals es va enfrontar a la policia i també va ser detingut. En la baralla un dels detinguts va intentar treure l’arma a un policia.

Els cinc Mossos d’Esquadra ferits van presentar contusions després de rebre diverses empentes i cops, i alguna mossegada. Els tres detinguts, els dos ocupes i la persona que va sortir en la seva defensa, amb edats entre 27 i 32 anys, van ser traslladats a comissaria i se’ls van imputar càrrecs d’atemptat contra agents de l’autoritat.