Alertats per un testimoni

Detingudes dues persones ‘in fraganti’ per un robatori violent al pàrquing d’un centre comercial del Prat

  • Els agents van aconseguir interceptar el vehicle on intentaven fugir els presumptes autors

  • Una de les víctimes de la sostracció va arribar a ser arrossegada uns metres pel cotxe dels lladres després de perseguir-los per recuperar la maleta

Archivo - Arxiu - Cotxe dels Mossos dEsquadra

Archivo - Arxiu - Cotxe dels Mossos dEsquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns, 14 de febrer, els Mossos d’Esquadra van detenir un home i una dona de 45 anys, com a supòsits autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació al Prat de Llobregat (Baix Llobregat). Segons ha donat a conèixer la policia catalana, els fets van tenir lloc el mateix dia, cap a les 17 h, quan agents de la comissaria del Prat, que, precisament, feien un servei de prevenció de robatoris a l’interior de vehicles a l’estacionament d’un centre comercial del municipi, van ser alertats per un testimoni que s’estava cometent un robatori.

Els agents van aconseguir interceptar el vehicle on intentaven fugir els presumptes autors del robatori, un home i una dona.

Notícies relacionades

Després d’això, van comprovar que, minuts abans, les dues persones havien sostret dues maletes de l’interior d’un vehicle estacionat al pàrquing exterior del centre comercial. Les víctimes, turistes, des de l’interior d’un establiment de restauració pròxim s’havien adonat dels fets i havien sortit corrents per intentar evitar que els autors, que havien pujat en un vehicle, marxessin del lloc.

Amb tot, des dels Mossos expliquen que una de les víctimes va arribar a ser arrossegada uns metres pel vehicle i, després d’això, va ser traslladada a un centre hospitalari. En vista de les evidències, finalment, els agents van detenir els presumptes autors del robatori. Els arrestats, amb set antecedents policials anteriors de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.