A Tarragona

A presó 7 detinguts per l’assassinat d’un home a Roquetes

Els Mossos d’Esquadra havien establert un dispositiu de seguretat a l’entorn del jutjat de Tortosa

A presó 7 detinguts per l’assassinat d’un home a Roquetes
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutjat de Tortosa, a Tarragona, ha decretat l’ingrés a presó provisional i sense fiança per a set detinguts per l’assassinat d’un home que es va precipitar des d’una vivenda de la localitat de Roquetes durant una baralla.

Sobre les deu de la nit de dimarts passat, 4 de gener, la policia local va ser alertada d’una baralla a l’interior d’una vivenda i, quan els agents van arribar a l’edifici, van trobar un home que havia caigut des d’una vivenda i que presentava, a més, signes de criminalitat.

El personal sanitari que es va personar al lloc dels fets només va poder certificar la mort de la víctima.

Una investigació complexa

Efectius de l’Àrea d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Terres de l’Ebre es van fer càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies dels fets, i així poder determinar si la víctima va caure ja ferida o bé la van empènyer.

Notícies relacionades

Fruit de les investigacions, que es troben encara sota secret per ordre judicial, els Mossos van detenir dimecres passat, dia 5, set persones per la seva presumpta implicació en la mort violenta d’aquest home.

Aquest divendres els set detinguts han passat a disposició judicial a Tortosa i la jutge ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per a tots ells per un delicte, provisionalment qualificat d’assassinat. Així mateix, la policia catalana manté oberta la investigació i no es descarten més detencions.