Successos

Investiguen la mort violenta d’un home a Roquetes que va caure d’un pis

  • La víctima presentava, a més, signes de criminalitat

Investiguen la mort violenta d’un home a Roquetes que va caure d’un pis
1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home en Roquetes (Tarragona), que es va precipitar ahir a la nit des d’un pis d’un edifici d’aquesta població, en què s’estava produint una baralla.

Segons informen aquest dimecres els Mossos, la policia catalana va rebre poc després de les 22.00 h d’ahir a la nit l’avís de la Policia Local de Roquetes i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que una persona s’havia precipitat des d’un immoble d’un edifici situat al carrer San Roc de Roquetes.

Fonts dels Mossos han explicat a Efe que la Policia Local va ser alertada d’una baralla a l’interior d’una vivenda, i que quan els agents van arribar a l’edifici van trobar un home que havia caigut des d’una vivenda i que presentava, a més, signes de criminalitat.

El personal sanitari que es va personar al lloc dels fets només va poder certificar la mort de la víctima.

Notícies relacionades

Efectius de l’Àrea d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Terres de l’Ebre s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies dels fets, i així poder determinar si la víctima va caure ja ferida o bé va ser empesa.

El cas es troba sota secret d’actuacions.