Apunyalat al juliol en un túnel de Madrid

Diversos detinguts per assassinar Isaac ‘Little Kinki’, un jove raper amb Asperger

Hi ha diversos arrestos i registres en diferents vivendes de la capital

Diversos detinguts per assassinar Isaac ‘Little Kinki’, un jove raper amb Asperger
1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous la Policia Nacional ha practicat diverses detencions de persones suposadament implicades en l’assassinat, el mes de juliol passat, del jove Isaac en un túnel de Madrid, un raper de 18 anys anomenat ‘Little Kinki’ amb síndrome d’Asperger que va rebre quatre punyalades per l’esquena.

La investigació del crim d’Isaac ha sigut desenvolupada pel Grup VI d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia Nacional de Madrid.

Les detencions han tingut lloc aquest dijous en una operació tot i que les actuacions fins al moment estan sota secret de sumari, segons han informat Efe fonts de la investigació. Hi ha diversos arrestos i registres en diferents vivendes de la capital.

L’homicidi va tenir lloc el 14 de juliol passat a la tarda quan el raper va ser perseguit per un grup d’almenys tres persones, que el van encalçar i li van clavar quatre punyalades a l’esquena al túnel del carrer Comerç, que uneix els districtes de Retiro amb Arganzuela.

En el moment de l’agressió, el jove estava parlant per telèfon amb un amic amb qui havia quedat a Menéndez Pelayo i a qui va relatar tot el que passava. El testimoni d’aquest noi va ser clau en la investigació per aportar dades que poguessin trobar els atacants, que van fugir ràpidament de la zona muntats en diversos patinets. El seu amic va denunciar als agents que l’Isaac feia un temps que era assetjat per diversos membres d’una banda juvenil que es movia pels voltants de casa seva.

Notícies relacionades

El jove vivia amb la seva mare a prop del lloc on va ser assassinat, a la zona de Méndez Álvaro. El seu pare va morir fa diversos anys. Isaac tenia síndrome d’Asperger, una cosa que no li impedia desenvolupar amb èxit una de les seves grans passions, el rap, que conjugava amb el reggaeton. Feia pocs mesos havia firmat un contracte amb una discogràfica, van indicar a Efe fonts del seu entorn.

L’Ajuntament de Madrid es va fer càrrec del seu enterrament i es va acceptar la sol·licitud feta pels familiars, que volien incinerar el seu cos.