En un càmping

Una família denuncia que la bala d’un caçador va impactar contra el seu llit a Tordera

Una família denuncia que la bala d’un caçador va impactar contra el seu llit a Tordera

Agents Rurals.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una família ha denunciat haver rebut l’impacte de la bala d’un caçador en el bungalou d’un càmping de Tordera (Barcelona) on s’allotjaven, que hauria travessat la paret del mòdul fins a impactar al matalàs on dormien.

Tal com ha avançat TV-3 i han confirmat a Efe fonts dels Agents Rurals, els fets van passar el passat 3 d’octubre, quan una bala perduda hauria impactat en un bungalou del Càmping Tordera Park, ubicat en una zona que limita amb una àrea privada de caça.

D’acord amb el vídeo de denúncia que va gravar l’afectat, la bala va entrar per la paret del dormitori i va impactar al matalàs de matrimoni, del qual s’acabav d’aixecar i on encara dormia la seva dona, a qui no va causar lesions.

Una batuda de senglars

Segons els Agents Rurals, aquell diumenge s’estava portant a terme una batuda autoritzada de senglars, però els caçadors que van participar-hi van assegurar que no es trobaven a la zona pròxima al càmping en el moment dels fets.

Notícies relacionades

La Policia Local va ser la que va rebre la denúncia i va practicar les primeres diligències abans de demanar la col·laboració d’Agents Rurals l’endemà, que van inspeccionar el lloc i van recollir indicis.

De moment, la investigació segueix oberta per mirar d’aclarir el succès i determinar la possible implicació dels caçadors autoritzats o bé si podria tractar-se d’un caçador furtiu.