A Barcelona

Presó per a una dona per la mort del seu nadó a Llinars

La dona, que anava sola amb el nadó per l’AP-7, es va aturar a l’àrea de servei del Montseny per demanar ajuda i el seu fill va morir allà mateix

Presó per a una dona per la mort del seu nadó a Llinars

Mossos

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció 3 de Granollers (Barcelona), en funcions de guàrdia, va decretar dissabte presó provisional comunicada i sense fiança per a una mare per presumptament deixar morir el seu nadó a Llinars del Vallès (Barcelona).

En un comunicat aquest dimarts, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha explicat que la magistrada va acordar llibertat provisional per al pare del nadó amb mesures cautelars de retirada de passaport, prohibició de sortida del territori i personació periòdica al jutjat.

Una altra filla

La parella tenia una altra filla que ha quedat sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), i la causa està oberta per un delicte d’homicidi per imprudència greu.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han explicat aquest dimarts a Europa Press que cap a les 11 hores de dijous la mare es va aturar en una àrea de servei de la carretera AP-7 «perquè el nadó no respirava bé» i es van activar dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però no van poder salvar-li la vida.

Els agents de la Unitat d’Investigació de la policia catalana continuen investigant els fets i esperen l’autòpsia del nadó per determinar les causes de la mort.