A Palmanova

Detinguts dos joves italians per violar una noia a Mallorca

  • La víctima, de 18 anys, va denunciar que la van retenir a l’habitació d’un hotel i la van agredir

Detinguts dos joves italians per violar una noia a Mallorca

MANU MIELNIEZUK

1
Es llegeix en minuts

Dos joves italians de 18 i 19 anys han sigut detinguts per violar una noia espanyola de 18 anys en un hotel de Calvià, a Palma. La víctima va denunciar que els dos acusats la van retenir de matinada en una habitació i la van forçar a mantenir relacions sexuals amb tots dos. El jutge de guàrdia va decretar ahir el seu ingrés a la presó eludible sota fiança de 3.000 euros.

Els fets van passar a la matinada de dilluns passat, segons consta en la denúncia presentada per la noia, van explicar fonts de l’institut armat. La víctima, resident al País Basc, estava passant uns dies de vacances a Mallorca amb una amiga i diumenge van sortir per la zona de Palmanova. Van conèixer dos nois italians, allotjats al mateix hotel que elles, i van estar de festa.

Els quatre van tornar junts a l’establiment hoteler i les dues amigues es van separar. Una se’n va anar a la seva habitació i l’altra va decidir anar a la dels dos nois. Segons va explicar la víctima, una vegada allà els acusats van començar a fer-li petons i grapejar-la. 

La jove es va sentir incòmoda i va optar per anar-se’n de l’habitació. No obstant, els sospitosos l’hi van impedir. La van retenir contra la seva voluntat i tot seguit la van forçar a mantenir relacions sexuals completes amb tots dos. 

La noia va presentar una denúncia aquell mateix dia i el jutjat de guàrdia va activar el protocol establert. La jove va ser atesa a l’hospital Son Espases, on un metge forense la va atendre i va mirar d’explorar-la i recollir mostres. No obstant, la prova no va poder portar-se a terme perquè la noia va dir que sentia molt dolor.

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil, després de prendre declaració a la víctima, va identificar ràpidament els dos presumptes autors de la violació i el mateix dilluns els va detenir per un delicte d’agressió sexual. Els acusats van ser traslladats a dependències policials i es van acollir al seu dret a no declarar davant els investigadors.

Ahir van ser posats a disposició judicial i el jutge de guàrdia va acordar a la nit el seu ingrés en presó provisional eludible sota fiança de 3.000 euros.