A Madrid

Rescaten un nadó asfixiat amb un tap de plàstic i atrapat en un ascensor

  • La nena, de 13 mesos, va quedar tancada amb la seva família quan la portaven a l’hospital

ambulancia-summa

ambulancia-summa

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Bombers de l’Ajuntament de Madrid i Samur-Protecció Civil han salvat aquest dilluns la vida d’un nadó de 13 mesos que s’ofegava amb el tap d’una ampolla de plàstic i que estava atrapada amb la seva família en un ascensor, segons ha informat Emergències Madrid.

Notícies relacionades

El succés ha ocorregut al número 11 de la Carretera de Boadilla, a la zona de Campamento, i els bombers acudien a aquest avís perquè els pares s’havien quedat tancats a l’ascensor per una avaria quan es disposaven a portar la petita a l’hospital. Quan van obrir l’ascensor, els bombers van trobar al pare, la mare i una nadó de 13 mesos que tenia un ritme cardíac lent i respiració agònica. Els bombers van ser els que van fer les primeres maniobres col·locant la nadó en posició de seguretat i subministrant-li oxigen. Posteriorment, els sanitaris de Samur-Protecció Civil van aconseguir a l’ambulància extreure el tap d’una ampolla de plàstic de Coca-Cola, en un procés molt dificultós.

Una vegada estabilitzat, el nadó va ser traslladat a l’Hospital 12 de Octubre, on li faran proves per conèixer el seu estat. En aquesta intervenció també hi ha col·laborat la Policia Nacional i la Policia Municipal de Madrid.

Temes:

Bombers Nens