Presumptament ofegat

Mor un immigrant quan intentava arribar a Ceuta nedant

  • El jove es va llançar al mar amb una altra persona que sí que va arribar a la costa ceutina

Mor un immigrant quan intentava arribar a Ceuta nedant
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jove immigrant marroquí ha mort aquesta nit quan pretenia entrar nedant a Ceuta en companyia d’un altre compatriota que sí que va poder arribar a la costa de la platja del Tarajal.

Segons han informat a Efe fonts policials, el succés s’ha produït sobre les 21:15 hores d’aquesta nit, quan la Guàrdia Civil va ser alertada per un intent d’entrada d’immigrants per l’espigó del Tarajal, el mateix per on els dies 17 i 18 de maig van entrar milers de persones. A l’arribar al lloc, els agents de la Guàrdia Civil, a través del Servei Marítim, van trobar el cos sense vida d’un immigrant al mar i la presència d’un altre immigrant.

Notícies relacionades

Els integrants del Grup d’Especialistes en Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil han tret de l’aigua el cadàver, que ha sigut traslladat fins al port esportiu de la ciutat, on s’ha procedit a aixecar-lo. L’immigrant havia intentat entrar nedant a la ciutat i presumptament va morir ofegat, si bé aquesta informació haurà de ser confirmada per l’autòpsia que es practicarà demà al cadàver, del qual es desconeix la identitat o de si portava algun document entre les seves pertinences.

En el mateix operatiu, els GEAS van comprovar com un altre immigrant marroquí, que presumptament acompanyava la víctima en aquesta travessia il·legal, sí que va aconseguir arribar nedant a la platja del Tarajal. Aquesta mort se suma a la llista de víctimes que està deixant en aquests últims mesos el fenomen migratori a la ciutat, sobretot de persones marroquines.