Delicte contra la propietat industrial

Operació contra la falsificació amb 42 detinguts a Salou

  • La Policia Nacional ha intervingut més de 30.000 productes després d’inspeccionar 46 establiments

Intervenidos más de 30.000 objetos falsificados en una operación contra la propiedad industrial en Salou

Intervenidos más de 30.000 objetos falsificados en una operación contra la propiedad industrial en Salou

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Policia Nacional ha intervingut més de 30.000 objectes falsificats i ha detingut 42 persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial. En el marc d’un operatiu conjunt amb l’Agència Tributària, realitzat a Salou (Tarragonès), el cos ha inspeccionat fins a 46 establiments on es comercialitzaven i s’emmagatzemaven productes falsificats de marques reconegudes que podrien tenir un cost superior als 900.000 euros una vegada distribuïts al mercat.

Les indagacions van començar quan els agents van detectar un alt volum de productes falsificats comercialitzats a la zona de la costa del municipi. I, després de rebre diverses denúncies interposades per la representació legal de les empreses, es van localitzar alguns dels productes exposats en diferents establiments.

Notícies relacionades

Després de conèixer i analitzar el ‘modus operandi’ dels investigats, se’ls va identificar i les seves botigues van ser inspeccionades. Així, la policia va trobar –entre els més de trenta mil articles falsificats– ulleres de sol, rellotges, joguines i altres productes tèxtils, a part de diferents planxes de serigrafia per materialitzar les falsificacions.

Els productes es trobaven exposats o en magatzems i estaven embalats en capses de cartró disposades per a la seva distribució i comercialització il·lícita. I, els objectes que van ser intervinguts estaven formats per peces petites que podrien ser perilloses per a l’ús infantil en cas de no haver passat cap control de qualitat.