Instrucció judicial

Libertat provisional per als dos detinguts per la violació a Formentera

  • La jutge els retira a tots dos el passaport i els prohibeix sortir d’Eivissa i Formentera, mentre el tercer acusat està fugat i en cerca i captura

Libertat provisional per als dos detinguts per la violació a Formentera

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció número 2 d’Eivissa, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest dilluns llibertat provisional per als dos detinguts per la presumpta violació múltiple ocorreguda a Formentera.

La jutge els ha retirat el passaport, els ha imposat la prohibició de sortir d’Eivissa i Formentera i els ha ordenat compareixences periòdiques, han informat el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB).

Els detinguts, d’origen marroquí de 32 i 37 anys, estan acusats d’agredir sexualment una jove de 19 anys a l’illa de Formentera. A més, també la van retenir presumptament durant 14 hores.

Un tercer home marroquí també hauria estat implicat en la violació, tot i que ha fugit al Marroc, on està amb ordre de cerca i captura perquè respongui davant la justícia.

Notícies relacionades

Els fets van passar a finals de juliol, i una setmana després la víctima va interposar una denúncia davant la Policia Nacional, a Palma, que va donar trasllat a la Guàrdia Civil.

La jove va denunciar que va patir una violació continuada i que va ser torturada amb cremades de cigarrets i culleretes cremant, a més de drogada amb cocaïna i crac perquè no oposés resistència, segons informen fonts pròximes al cas ‘Diario de Ibiza’.