Es busca un dels implicats

La jove violada a Formentera va estar retinguda 14 hores pels seus tres agressors

  • La Policia Judicial de la Guàrdia Civil acara l’ADN de les xeringues trobades al lloc dels fets, a Sant Ferran

Dos agentes de la Guardia Civil, en una imagen de archivo. TONI ESCOBAR

Dos agentes de la Guardia Civil, en una imagen de archivo. TONI ESCOBAR

1
Es llegeix en minuts

Des de les 21 hores del 21 de juliol fins a les 11 de l’endemà. És el temps aproximat que els tres presumptes agressors van tenir retinguda la jove de 19 anys a qui van torturar a Formentera. 14 hores de vexacions i humiliacions en què la van violar reiteradament, a més de cremar-la amb cigarrets i culleretes cremant i drogar-la amb cocaïna i crac perquè no oposés resistència. Així ho van confirmar ahir fonts pròximes al cas a ‘Diario de Ibiza’. 

Notícies relacionades

La jove, procedent de Lleó però resident a Llucmajor, Mallorca, va denunciar els fets una setmana més tard que tingués lloc la brutal agressió, en una comissaria de la Policia Nacional de Palma. La violació múltiple va tenir lloc en una casa abandonada de Sant Ferran, a la menor de les Pitiüses. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil acara l’ADN de les diferents xeringues que es van trobar al lloc dels fets, on també van trobar un matalàs vell i grans quantitats d’escombraries. 

Els dos homes arrestats divendres passat per agents de la Guàrdia Civil, de 32 i 37 anys i nacionalitat marroquina, comptaven amb «antecedents penals en delictes contra la salut pública i robatoris». Les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat busquen al tercer possible implicat en la brutal agressió sexual, que es troba fugit de la Justícia al seu país natal, Marroc, segons van explicar fonts oficials. Els dos detinguts, acusats del delicte d’agressió continuada amb penetració, passaran a disposició judicial a primera hora d’avui.