Operació policial

Detingut un altre jove per la violació grupal d’una banda llatina a Saragossa

Detingut un altre jove per la violació grupal d’una banda llatina a Saragossa

CNP

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut un jove que va participar amb els altres sis membres de la banda Dominican Dont Play (DDP) en la violació grupal d’una jove de 21 anys a Saragossa. Encara en queda un en parador desconegut.

L’arrestat, J. P. E. B., d’origen senegalès, va ser el més actiu de tots els participants, segons la víctima, si bé ell va assegurar davant el jutge de guàrdia que no pertany a la banda, que els coneix per les seves aficions musicals i que la denúncia contra ell és perquè la nòvia d’un dels que són a la presó ha convençut la víctima perquè ell assumeixi totes les responsabilitats. Segons va poder saber aquest diari, la víctima el va reconèixer en unes fotos d’Instagram i a partir d’allà els investigadors van poder identificar-lo i localitzar-lo.

Thank you for watching

Malgrat la seva declaració, el magistrat va acordar la presó provisional de J. P. E. B. La jove té molta por i fins al moment no s’ha atrevit a denunciar els agressors, raó per la qual el jutge només va poder atribuir-li un delicte contra la integritat moral, un altre de detenció il·legal i un tercer de lesions. Situació que es repeteix respecte a la resta d’implicats que són a la presó.

Notícies relacionades

La investigació policial va determinar que la jove hauria estat retinguda contra la seva voluntat a l’interior d’una habitació durant dos dies. Així mateix, els agents van assenyalar que els presumptes autors van poder subministrar-li substàncies de submissió química per dur a terme el seu propòsit, que era agredir-la sexualment en grup. Després d’això, la van deixar al carrer despullada.

Segons l’atestat policial al qual va tenir accés EL PERIÓDICO, la noia, de 21 anys, va coincidir amb els investigats al parc de la Granja el 26 de juny de 2020. Coneixia el líder dels DDP, Steven Guarionex V. M., conegut en el món del rap com Biwan, que estava acompanyat d’una altra persona, i la víctima va acceptar anar a un pis ubicat al número 50 del carrer d’Antonio Maura, on van consumir alcohol i es va produir la violació, que va poder ser descoberta pel vídeo que van gravar els agressors.