Immigració

Salvament rescata deu migrants al mar d’Alborán

  • Els tripulants de la pastera han sigut traslladats al port de Motril, on han sigut atesos per la Cruz Roja

GRAF6480  MOTRIL  01 03 2019 -Llegan al puerto de Motril las 49 personas de origen subsahariano  entre ellos seis mujeres y varios menores  que Salvamento Maritimo rescato esta tarde cuando navegaban en una patera por las cercanias de isla de Alboran  EFE Miguel Paquet

GRAF6480 MOTRIL 01 03 2019 -Llegan al puerto de Motril las 49 personas de origen subsahariano entre ellos seis mujeres y varios menores que Salvamento Maritimo rescato esta tarde cuando navegaban en una patera por las cercanias de isla de Alboran EFE Miguel Paquet / Miguel Paquet (EFE)

1
Es llegeix en minuts
EFE

Salvament Marítim ha rescatat aquesta nit al mar d’Alborán una pastera ocupada per deu persones d’origen marroquí –entre les quals hi podria haver algun menor– que han sigut traslladades al port de Motril. Els immigrants van ser localitzats per l’embarcació de salvament marítim Salvamar Gienanh quan navegaven a poc més de 37 milles al sud de Motril en una petita pneumàtica de dos metres d’eslora i van ser conduïts al port, on han arribat passades les 23,45 hores d’aquest dimecres.

Notícies relacionades

Els migrants, tot just arribar a la dàrsena granadina, han sigut atesos per la Creu Roja, on se’ls ha dispensat una primera atenció mèdica i posteriorment se’ls han realitzat les proves establertes pel protocol d’actuació en aquests casos. Segons ha informat a Efe la Creu Roja, els immigrants estan bé i cap d’ells presentava cap malaltia important.

Els marroquins han sigut posats a disposició de la Policia Nacional al centre d’atenció temporal acollida del port de Motril, on es mantindran els pròxims dies.