Foc en alta mar

Vídeo | Així ha sigut el rescat de tres persones i un gos d’un iot en flames a Dénia

  • Els tres tripulants i el gos ja havien abandonat l’embarcació incendiada, que s’ha enfonsat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un iot, amb tres persones i un gos a bord, que han resultat il·leses, s’ha incendiat i enfonsat aquest divendres en alta mar a Dénia (Alacant), segons han informat fonts de Salvament Marítim.

El centre de Salvament Marítim de València ha rebut l’avís de l’incendi cap a les 13.00 hores, quan el pesquer ‘Mediterranium’ ha albirat foc en una motora a una milla i mitja de distància, així com dues barques salvavides flotant al mar.

Salvament Marítim ha indicat al pesquer que acudís al lloc de l’incendi per socórrer els tripulants de l’embarcació, mentre ha mobilitzat l’helicòpter ‘Helimer 211’ i l’embarcació ‘Salvamar Pollux’.

Notícies relacionades

L’helicòpter ha arribat al punt on es trobava l’embarcació abans de les 14.00 hores i ha informat al centre que hi havia dues barques amb tres persones i un gos. A continuació, han pujat els tripulants, en «perfectes condicions de salut», a l’aeronau.

Per la seva banda, la ‘Salvamar Pollux’ s’ha mantingut al lloc per supervisar que no existís cap tipus de contaminació i el pesquer ha recollit les barques i les ha portat a port.