Diversos ferits en un atropellament a Marbella al xocar un conductor contra la terrassa d’un cèntric bar

  • El vehicle, que conduïa un home de 30 anys, atropella diverses persones i deixa una desena de ferits, un de gravetat

1
Es llegeix en minuts

Almenys una desena de persones han hagut de ser evacuades a primera hora de la tarda d’aquest dilluns pels serveis sanitaris, entre les quals una dona que presenta «certa gravetat», després de ser atropellades per un vehicle quan eren a la terrassa d’un establiment del carrer Miguel Cano, al centre urbà de Marbella, segons ha confirmat la Policia Nacional i el regidor de Seguretat Ciutadana, José Eduardo Díaz. Tots els ferits han sigut traslladats a l’Hospital de la Costa del Sol de Marbella, on han ingressat un total d’onze pacients, dels quals una persona es troba ingressada en observació a la Unitat de Cures Intensives i a una altra se li han fet algunes proves i està pendent dels resultats. La resta no presenten lesions importants.

Des d’un primer moment, la policia ha descartat que es tractés d’un atac terrorista.

La policia ha detingut el conductor del vehicle, un home d’uns 30 anys i de nacionalitat espanyola, que en el moment de la col·lisió anava acompanyat dins el cotxe de més persones i a qui la policia li està practicant les proves oportunes per mirar d’aclarir les circumstàncies de l’atropellament, segons ha informat el regidor.

Notícies relacionades

Les alarmes van saltar cap a les 15.25 hores, moment que el 112 ha rebut la primera d’una desena de trucades en què s’alertava que un cotxe havia col·lidit amb la terrassa d’un bar a l’avinguda Miguel Cano i hauria atropellat diverses persones.

En aquest moment, s’ha donat avís a la policia local, la nacional i els serveis sanitaris, que han desplaçat a la zona diverses unitats d’urgència del SAS i una uvi del 061, que han atès tots els ferits, evacuant els més greus.