Accident aeri

Una pilot ferida després d’estavellar-se la seva avioneta contra les vies del tren a Sabadell

  • La circulació de les línies R-4 i R-12 s’ha vist interrompuda i l’aeròdrom està en fase d’emergència

Una pilot ferida després d’estavellar-se la seva avioneta contra les vies del tren a Sabadell
1
Es llegeix en minuts

Una dona ha resultat ferida lleu després que l’avioneta que pilotava s’estavellés aquesta tarda contra les vies del tren en el tram entre Barberà del Vallés i Sabadell Sud. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins a la zona després dels fets. La víctima ha sigut atesa de les seves ferides al lloc del sinistre. Posteriorment, la pilot ha sigut traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Notícies relacionades

L’avioneta, de l’escola de pilots Cesda, havia sortit de l’aeròdrom de Reus i tenia previst tornar-hi. Tot i així, i després de detectar problemes mecànics amb la pressió de l’oli, va intentar fer un aterratge d’emergència a l’aeroport de Sabadell, però va acabar caient fora i quedant atrapada prop de les vies, interrompent la circulació de trens de la línia R-4 i R-12. Protecció Civil ha activat els pans Aerocat i Ferrocat als voltants de la zona. L’aeròdrom es troba en fase d’emergència. Després de poc més d’una hora s’ha retirat l’avioneta i s’ha pogut reestablir la circulació ferroviària, després que els trens s’haguessin d’aturar a les estacions pròximes.

Tot això en un mal dia per als avions petits ja que aquest matí una avioneta queia al mar a Cala Reona (Cartagena), morint-ne el pilot a l’accident. Es tracta d’un ciutadà anglès de 66 anys, que va perdre el control de l’aeroplà per causes que encara es desconeixen, informa Protecció Civil.